Անցնել բովանդակությանը
City Valet

Հաշվի ջնջում

Դուք կարող եք ջնջել ձեր City Valet հաշիվը և դրանում պահվող անձնական տվյալները հավելվածում, կամ խնդրել մեզ դա անել։ Այս էջում նշված է՝ ինչն է ջնջվում, ինչն է պահվում և որքան ժամանակ։

  1. Հավելվածում

    Հաճախորդն ինքն է ջնջում իր հաշիվը։ Դա չորս քայլ է, և դուք անմիջապես դուրս եք գալիս հաշվից։

    • Բացեք City Valet հավելվածը և մուտք գործեք։
    • Քարտեզի վրա սեղմեք հաշվի կոճակը վերևի աջ անկյունում։
    • Սեղմեք «Ջնջել հաշիվը»։
    • Կարդացեք բացատրությունը և հաստատեք։
  2. Երբ ջնջումը հնարավոր չէ

    • Մինչ պատվերը ընթացքի մեջ է, հաշիվը հնարավոր չէ ջնջել։ Նախ ավարտեք պատվերը, ապա ջնջեք հաշիվը։
    • Վալետի հաշիվը ստեղծում և կառավարում է ադմինիստրատորը։ Վալետը խնդրում է ադմինիստրատորին ջնջել այն։
  3. Ինչն է ջնջվում

    Հաշիվը ջնջելիս հեռացվում է հետևյալը․

    • Ձեր անունը, հեռախոսահամարը և էլ. փոստի հասցեն, ինչպես նաև դրանց հաստատման ժամանակները։ Հաշիվը փակվում է։
    • Ձեր բոլոր ավտոմեքենաների համարանիշերը։
    • Բոլոր սեսիաները․ դուք դուրս եք գալիս բոլոր սարքերից, իսկ ձեր սարքերի push ծանուցումների թոքենները հեռացվում են։
    • Վերցնելու և վերադարձնելու ժամանակ գրված ազատ նշումները։
    • Ձեր պատվերների զրույցի հաղորդագրությունները, բացի վեճի մեջ գտնվող պատվերից։
    • Ձեր պատվերների լուսանկարները, բացի վեճի մեջ գտնվող պատվերի լուսանկարներից։
    • Պահված քարտը․ այն ապաակտիվացվում է City Valet-ում, իսկ դրա քողարկված համարը, բրենդը և վավերականության ժամկետը հեռացվում են։
  4. Ինչն է պահվում և որքան ժամանակ

    Տվյալների մի մասը պարտադիր պետք է պահվի։ Այն ապանձնավորվում է․ դրանում այլևս չկան ձեր անունն ու հեռախոսահամարը։

    • Պատվերները (կարգավիճակ, ժամանակներ, գումարներ), վճարումները, կտրոնները և միջնորդավճարը՝ առնվազն 5 տարի, որպես ֆինանսական գրառումներ։ Քարտային գործարքները՝ 3 տարի։
    • Վերցնելու և վերադարձնելու կետերի կոորդինատները՝ պատվերի ավարտից 180 օր հետո։
    • Ձեր համաձայնությունները՝ որպես ձեր համաձայնության կեղծանուն ապացույց, քանի դեռ հաշիվը կա, իսկ դրանից հետո՝ առանց ձեր ինքնության։
    • Վեճի մեջ գտնվող պատվերի համար՝ դրա լուսանկարները և գրառումները մինչև վեճի լուծումը։
    • Այս ջնջման հարցման գրառումը՝ մշակումից հետո 3 տարի։
    • Պահուստային պատճենները՝ մինչև 30 օր։
  5. Որքան ժամանակ է տևում

    • Ջնջման հարցումը մշակվում է 3 աշխատանքային օրվա ընթացքում։
    • Տվյալները ոչնչացվում են ձեր համաձայնությունը հետ կանչելուց հետո 10 աշխատանքային օրվա ընթացքում։ Պարտադիր պահվող ֆինանսական գրառումները դրա փոխարեն ապանձնավորվում են։
  6. Եթե չեք կարող օգտվել հավելվածից

    Ուղարկեք ձեր հարցումը էլ. փոստով աջակցությանը։ Ջնջման հարցումը համարվում է հաստատված միայն երկու դեպքում․ այն արվել է հավելվածում, երբ դուք մուտք եք գործել հաշիվ, կամ դուք ապացուցում եք, որ վերահսկում եք հաշվի հեռախոսահամարը՝ այդ համարին մեր ուղարկած մեկանգամյա կոդով։

    • Էլ. փոստ՝ info@cityvalet.am